Haken is in!

Haken is weer helemaal `in`. En terecht! Met leuke materialen als Hoooked Zpagetti, kunnen hippe dingen gemaakt worden. Wil je een knus kussen voor op de bank of een supergave gehaakte plaid? Wil je lekker je benen leggen op een leuke poef met grove structuren? Ik maak ook  mooie windlichten met kabels of andere mooie patronen. Of een gekleurde hoes voor een bloemenvaas. Zo haal je het voorjaar zeker in huis!

Ook voor de kleintjes!

Zouden jouw kinderen, net als die van mij, het ook leuk vinden om in de kinderkamer een groot loungekussen te hebben? Of hippe gehaakte mandjes om hun spulletjes op te ruimen? Onlangs heb ik nog een schattig vloerkleed gemaakt met een paar hippe poefjes. Wil je die ook? Kies dan uit ‘Pip en Co style’ of juist stoer. Natuurlijk mogen leuke knuffels niet ontbreken. Uiteraard in de kleuren gehaakt die jij graag wilt. Stuk voor stuk dus allemaal uniek, hip, persoonlijk en ambachtelijk gehaakt!

Zie je in mijn webwinkel iets dat je leuk lijkt? Aarzel dan niet en bestel of neem contact op om je wensen qua kleur en afmeting kenbaar te maken! Ik ga graag voor je aan de slag!

Workshops

En ben je zelf handig of juist (nog) niet en wil je een worskhop haken bij me volgen, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en data. Ik geef workshops voor beginners en voor gevorderden.

Een laatste waarschuwing daarbij…. haken is verslavend, voor je het weet ben je HOOOKED!